Selecteer een pagina
PP De Kempen Logo_DIAP

Onze motivatie

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.

Voorkomen is beter dan genezen

Plaagdieren kunnen veel schade en overlast veroorzaken. Zij kunnen tot grote last zijn voor u en uw omgeving. Vaak is het ongedierte hardnekkig en lastig zelf te verwijderen. Het uitroeien vergt daarom kennis en kunde en is daarom een vak apart. Plaagdier Preventie De Kempen is gespecialiseerd  in de bestrijding van diverse soorten ongedierte. Of u nu last heeft van ratten, muizen, mollen, wespen, houtworm, vliegen, vogels of andere plaagdieren; wij zoeken (samen met u) naar een passende oplossing. Neem contact op voor meer informatie.

Bestrijden met succes

Wil je plaagdieren succesvol bestrijden dan moet je je eerst verplaatsen in hun gewoontes. Door jarenlange ervaring op mijn eigen agrarisch bedrijf heb ik de leefwijze en gewoontes van plaagdieren duidelijk kunnen bestuderen. Als je dat weet, pas dan kun je het ongedierte bestrijden en beheersen.

Voorkomen is beter dan genezen

Door het volgen van gedegen opleidingen en cursussen ben ik gecertificeerd ongediertebestrijder en kan ik in Nederland mijn vak uitoefenen.
Daarbij gaat mijn aandacht in eerste instantie uit naar bestrijding van het plaagdier maar meteen daarna ook naar wering en preventie.